torstai 26. maaliskuuta 2015

Some challenge

IMG_9928
Heippa!

Sain Elleniltä The Liebster Award -haasteen. Haasteen saaja vastaa kysymyksiin, jotka haastaja on keksinyt. Sen jälkeen haasteen saaja keksii uudet kysymykset -joihin muiden täytyy vastata- ja laittaa haasteen kiertämään. Kumpiakin kysymyksiä tulee olla 11.
Itse päätin tällä kertaa vastata haasteeseen vain puoliksi, sillä en haasta muita mukaan. Vastaan siis vain Ellenin keksimiin kysymyksiin.

1. Mikä on tärkeintä blogin ulkoasussa? -Hmm, mun mielestä tärkeintä blogin ulkoasussa on se, että blogi näyttää omalta ja kauniilta. 

2. Mikä on sun unelmien matkakohde? -En oikein tiedä. Haluan nähdä paljon maailmaa, joten koko maapallo kuuluu varmaan mun unelmien matkakohteeseen, haha.

3. Minkä harrastukset haluaisit aloittaa? -Haluaisin ehdottomasti aloittaa surffauksen. Se vain ei täällä Suomessa ole valitettavasti hirveen hyvin mahdollista.

4. Millainen olet kun sun pitää esiintyä? -Oon aika rauhallinen, keskityn tulevaan ja rentoudun. Tottakai myös jännitän vähän, mutta rakastan esiintymistä.

5. Mihin käyttäisit 500 euroa? -Käyttäisin sen matkusteluun.

6. Millainen olisi sun unelmaperhe? -Onnellinen tietenkin, mutta siihen kuuluisi mies ja ehkä lapsia. 

7. Mikä on tärkeintä lukemissasi blogeissa? -Hmm! Ulkoasu tottakai, sen aihe, kuvat ja tietenkin blogin fengshui.

8. Millaista valokuvista pidät? -Tykkään isoista, melko vaaleista kuvista, ja kuvista joista välittyy rauhallinen, kaunis, tai joku voimakas tunnelma.

9. Missä asioissa olet hyvä? -Omasta mielestäni oon hyvä ihmisten kanssa, sekä kielissä.

10. Miks aloitit bloggaamisen? -Bloggaaminen tuntui jotenkin omalta ja tässä voi samalla toteutta itseään.

11. Kerro jokin muisto menneisyydestä? -Ihan superhankala valita vain yks! Ensimmäisenä tulee vain mieleen kaikki hullut jutut kavereiden kanssa ja kaikki matkat. 

Take care! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti