lauantai 21. helmikuuta 2015

Ihonhoito

IMG_6993
Heipähei!

Joku teistä ihanista lukijoista toivoi joskus postausta, jossa kertoisin omista ihonoitorutiineista ja vähän kosmetiikkatuotteista, joita käytän.

Oman ihoni kunto riippuu oikeastaan tosi paljon siitä, mitä syön ja juon. Jos syön paljon suklaata ja muutenkin epäterveellisiä ruokia, niin ihokin on sen näköinen. Jos taas syön terveellisesti, urheilen ja juon paljon vettä (2-3 litraa päivässä) niin ihokin näyttää heleältä ja hyväkuntoiselta. Tyynyliina kannattaa vaihtaa myös kerran pari viikossa, jos iho rasvottuu helposti.
IMG_7007
Pyrin siihen, että puhdistan kasvot kaksi kertaa päivässä - aamulla ja illalla. Käytän kasvonpuhdistukseen Dermosilin Fresh!-sarjaa. Kaikki tuotteet on tosi edullisia, 5-6 €. Itselläni ainakin kyseiset puhdistusaineet ovat toimineet tosi hyvin. En uskalla edes kuvitella millainen iho mulla olisi, jos en käyttäis noita, haha!
IMG_7018
Käytän vähintään kerran viikossa CocoVin luomu kookosöljyä. Aina kun iho tuntuu kuivalta leivtän öljyä kasvojen ja kaulan alueelle. Annan yleensä öljyn vaikuttaa koko yön ja aamulla sitten puhdistan ihon ihan normaalisti. 
Kyseistä öljyä löytyy varmasti kaikista isoista ruokakaupoista, sekä luonnontuotekaupoista. CocoVin omalta nettisivulta voi myös tilata tuota, ja paljon muita ihania juttuja!
IMG_7022
Huuliini käytän yleensä aina kaikille tutuksi tulleita eos-huulirasvoja. Mun huulet rohtuu yleensä näin talvisaikaan tosi pahasti ja ainut asia, joka auttaa niihin on juurikin nuo huulirasvat. Kaiken muun hyvän lisäksi ne vielä tuoksuvat tosi ihanilta.

Siinä oli kaikki kosmetiikkatuotteet joita käytän säännöllisesti. Toivottavasti saitte jotain vinkkejä omaan ihon hoitoonne!

Take Care! ♥

2 kommenttia: