lauantai 28. helmikuuta 2015

Stockholm

IMG_7350 IMG_7314 IMG_7316 IMG_7369
Takki & Huivi Cubus // Toppi & Farkut Gina Tricot // Laukku Longchamp // Kengät // Nike

Nyt on reissusta "kotiuduttu", vaikka tosin ihan kotona en vielä olekaan. Lähdettiin siis torstaina laivalle, jossa oltiin yö, ja aamulla noustiin maihin Tukholmaan. Oltiin päivä Tukholmassa, illalla taas mentiin takaisin laivaan ja tänään aamulla oltiinkin sitten jo Suomessa.

Menomatkalla meillä oli aivan ihana laiva Viking Grace ja tulomatkalla sitten jonkin verran huonompi Amorella. Taisi olla jo toinen kerta kun matkustettiin Gracella. Sen sisustus on tosi upea, Tax Free-myymälät ovat isoja ja hyviä, sekä illalla kaikki menomestat on tosi viihtyisiä. Suosittelen!

Oltiin perjantaiaamuna tosi aikaisin Tukholmassa, joten mitkään kaupat tai kahvilat ei olleet edes auki. Istuskeltiin, ja ehkä vähän torkuttiin terminaalissa, sillä mulla ainakin yöunet oli edellisyöltä jäänet tosi vähäisiksi.
Lyhyistä yöunista huolimatta energiaa riitti kuitenkin shoppailuun ja kahviloissa istumiseen hyvin. Tukholma on niin ihana kaupunki ja inspiraatiota omaan pukeutumiseen saa joka puolelta. Rakastan ruotsalaisten naisten, sekä miesten tyylejä!

Meillä oli mun mielestä tosi onnistunut miniloma, ja mikä parasta; nyt on taas jotain uutta päällepantavaa!

XoXo! ♥

6 kommenttia:

  1. Tee ostoksista postaus. Kivaa huulipunaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voisin harkita tuota ostospostausta!
      Hihii, kiitos! :)

      Poista
  2. tykkään sun tyylistä niin paljon! <3

    VastaaPoista
  3. Tee ehdottomasti ostoset esittely postaus!:) kirjoitat hyvin ja oot todella kaunis♥
    Oli kiva lukea tälläainen postaus koska itse myös olen kesällä lähdössä tismalleen samanlaiselle tukholman risteilylle;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun täytyy vielä vähän miettiä tuota ostospostausta, mutta saa nähdä! :)
      Oi, Tukholma on kyllä ihana kaupunki kaikin puolin! Shoppailtavaa riittää päiväksi paljon ja kesällä aikaa jää vielä paaljon muuhunkin. Taidettiin viime reissulla käydä shoppailun ja chillailun lisäksi vielä Gröna Lundissakin.
      Kiitos ihan superisti ja hauskaa reissua sulle! ♥

      Poista